Text description provided by the architects. Located in Chaoyang District, Beijing, the hospital affiliated with Beijing University of Technology is a building with a height of 22m and a total construction area of ​​3,800m2, adjacent to the South Side of East 4th Ring Road, lying at the north entrance of the campus. It was a building in the 1990s without reasonable planning for the ground floor, leading the north entrance of the campus into chaos day by day, the original granitic plaster façade heavily exfoliated, outdoor units of air conditioners and related wires cluttered by irregular disassembling and installing again and again. In addition, the hospital sits on the boundary between the campus and the city street. The boundary zone needs to be improved to create a brand new public space for hospital staff, teachers, students, and the public to enjoy interactive communications together. Hence, two main tasks are included in this project: to reconstruct the façade and to redesign the boundary zone. Design ConceptThe design begins with thinking about the boundary improving. Conflicts among people on the boundary from the hospital, the campus and the city street should be resolv...